Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Πρόσκληση σε Μουσική Συνάντηση στην Κατασκήνωση Σωτήρας


 Πρόσκληση
Η Κίνηση Νέων Έδεσσας σας προσκαλεί απόψε το βράδυ (Παρασκευή 24/08) στις 20.30 στην κατασκήνωση της Σωτήρας σε μουσική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί υπό τους ήχους κρουστών και εγχόρδων οργάνων.
Η αναμόρφωση του χώρου της κατασκήνωσης και η επαναδραστηριοποίησή της είναι η σπουδαιότερη και πιο απαιτητική δράση της Κίνησης μέχρι στιγμής και περιμένουμε τη στήριξη όλων για να μπορέσει κάποια στιγμή να αξιοποιηθεί και πάλι ύστερα από πολλά χρόνια αυτός ο θαυμάσιος χώρος! 
Μετά τη μουσική συνάντηση, πολλοί από τους παρευρισκόμενους θα διανυκτερεύσουν στους ξενώνες που βρίσκονται εντός της κατασκήνωσης (μέχρι στιγμής 15 κρεβάτια έχουν συναρμολογηθεί). Οι χώροι (κοιτώνες + μπάνια) αυτοί καθαρίστηκαν και διαμορφώθηκαν προς χρήση από τους εθελοντές της Κίνησης Νέων Έδεσσας, οι οποίοι σε συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας φρόντισαν για τη μεταφορά και τη συναρμολόγηση κρεβατιών στους ξενώνες. Καλούμε λοιπόν όσους επιθυμούν να φέρουν σεντόνι, μαξιλαροθήκη και ίσως sleeping bag για να διανυκτερεύσουμε όλοι μαζί σε αυτό το δροσερό και πανέμορφο μέρος!
Κατά τη διάρκεια της μουσικής συνάντησης θα υπάρχουν επίσης ψησταριές, από όπου ο κόσμος θα μπορεί να προμηθεύεται διάφορα ψητά κρέατα, μπύρες και αναψυκτικά. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να φέρει δικό του φαγητό και προμήθειες.
Σε περίπτωση που κάποιος δε διαθέτει μεταφορικό μέσο για να μεταβεί στην κατασκήνωση, μπορεί να τηλεφωνήσει στο 6973-658182 για να βρεθεί μια λύση.
Επίσης, όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην προετοιμασία της βραδιάς, καλό είναι να βρίσκεται από τις 19.00 στην κατασκήνωση.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το βράδυ να περάσουμε μαζί μια όμορφη βραδιά και παράλληλα να στηρίξουμε την τολμηρή και σημαντική πρωτοβουλία που έλαβε η Κίνηση Νέων Έδεσσας για την ανάδειξη και αξιοποίηση του εξαιρετικού αυτού χώρου της κατασκήνωσης Σωτήρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου